Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dantoy teservis rosa

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Vårt lågpris: 88:-
I lager
SKU
17585
   

Teset från Dantoys My Little Princess-kollektion som uppmuntrar till kreativ rollek. Barnen kan låtsas att de serverar te och småkakor till sina dockor och nallebjörnar, familj eller vänner. Tesetet kan diskas i diskmaskin, och passar för lek inne såväl som ute i trädgården eller i sandlådan.

Innehåll:

  • Dantoy My little princess teset med 17 delar

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 3 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell4398/4395
EAN5701217043983
VarumärkeDantoy
Ålder2-6
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.