Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dantoy räddningsstation med 3 bilar - 4 delar

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Vårt lågpris: 265:-
I lager
SKU
3836
   

Det är alltid bråttom hos räddningstjänsten och de tre räddningsbilarna är alltid redo för att rycka ut på stora och små uppdrag. FunCars räddningsstation är ett roligt lekset i 4 delar. Den röda garagen har tre blå garageportar, en till varje bil. När bilarna inte är ute på uppdrag kan dem köra upp till taket och parkera där.

Innehåll:

  • 1 räddningsstation
  • 3 räddningsbilar

Detaljer:

  • Antal delar: 4
  • Svanenmärkt
  • Handtvätt
  • Rek. ålder: från 12 mnd

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel.

Mer information
Modell7540
EAN5701217075403
VarumärkeDantoy
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.