Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dantoy plasthink 17 cm - röd

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Vårt lågpris: 38:-
I lager
SKU
8931
   

En praktisk röd hink från Dantoy, den är ca 17 cm hög och rymmer ca. 2 liter. Hinken kan användas för utomhuslek i sandlådan eller föras till stranden. Fyll hinken med sand och skapa ett sandslott, eller använd den för att bära vatten. Plasthinken är svanenmärkt och tillverkad av flexibel plast och är därför ett utmäkt val för utomhuslek.

Innehåll:

  • Dantoy röd plasthink

Detaljer:

  • Mått: ca. 17 cm hög
  • Volym: ca. 2 liter
  • Färg: röd
  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskin
  • Rek. ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell1320
EAN5701217013207
VarumärkeDantoy
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.