Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dantoy Green Garden gräsklippare för barn - med ljud

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 193:-
I lager
SKU
06192-49
   

Låt ditt barn hjälpa till när gräset ska klippas. Barn älskar rollek och låtsas att dem gör som de vuxna, med denna gräsklipparen i plast från Dantoy kan dem göra det. Gräsklipparen låter nästan som en riktig gräsklippare. Den är gjord av svanenmärkt plast och är trygt och ett bra val för barn.

Innehåll:

  • Dantoy gräsklippare

Detaljer:

  • Mått: L 34 cm
  • Svanenmärkt
  • Handtvätt
  • Rek. ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell1833
EAN5701217018332
VarumärkeDantoy
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.