Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Dantoy kaffeservis rosa

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Vårt lågpris: 64:-
I lager
SKU
17586
   

Kaffeset från Dantoys My Little Princess-kollektion som uppmuntrar till kreativ rollek, och barnen kan låtsas att de serverar kaffe och småkakor till sina dockor och nallebjörnar, familj eller vänner. Kaffesetet kan diskas i diskmaskin, och passar för lek inne såväl som ute i trädgården eller i sandlådan.

Innehåll:

  • Dantoy My little princess kaffeset med 17 delar

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 3 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell4396/ 4395
EAN5701217043969
VarumärkeDantoy
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.