Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dantoy blå kratta med tunna tänder - 42 cm

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Vårt lågpris: 25:-
I lager
SKU
3814
   

Blå kratta från Dantoy som är 42 cm lång. Krattan är gjord av svanenmärkt plast som är slitstark och ett trygt val för ditt barn. Den blå krattan har tunna riv-tänder som ger ett fint och jämnt mönster i sanden. Skaftet på krattan är lång och smal, och passar utmärkt till små barn händer. Du kan använda krattan för sig själv, men den passar även med andra Dantoy leksaker (säljs separat) vilket bjuder till många timmars kreativ lek på stranden såväl som i sandlådan.

Innehåll:

  • Dantoy blå kratta 

Detaljer:

  • Mått: ca. 42 cm
  • Färg: blå
  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskin
  • Rek. ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell1170/Blå
EAN5701217011708
VarumärkeDantoy
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.