Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Cybex Solution X-Fix silver line - Pure Black

Cybex producerar några av marknadens mest säkra bilbarnstolar och vagnar, som både barn och föräldrar älskar.

Säkerhet, design och funktionalitet karaktäriserar bilbarnstolar, babyskydd,barnvagnar och babyprodukter från Cybex. Produkterna håller hög kvalitet och har tilldelats hundratals utmärkelser och priser i europeiska säkerhetstester. Trygghet och säkerhet på både korta och långa resor - med barnvagnar, babyskydd och bilbarnstolar från Cybex reser barnen både säkert och komfortabelt. Vi rekommenderar alla att följa NTFs rekommendation om att barn ska sitta bakåtvänt till minst fyra års ålder. Barn mellan 4 och 12 år reser säkrast i bältestol, på en bälteskudde eller i ett integrerat barnskydd.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 1592:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
18591
   

Solution X-fix bilbarnstol
CYBEX Solution X-fix bilbarnstol blev utnämnd som Testvinnare i grupp 2/3 av den ledande oberoende tyska konsument testorganisationen, Stiftung Warentest (06/2009) och har fått många utmärkelser från de mest kända europeiska konsumentinstitutioner som genomför oberoende tester.

 • Patenterat lutande nackstöd
 • Linjärt sidokrockskydd (L.S.P. System)
 • Höjdjusterbar 11 positioner
 • ISOFIX Connect
 • Testvinnare Stiftung Warentest i Grupp 2/3 (06/2009)

Förutom det patenterade justerbara 3-positionen nack- och huvudstödet som hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen. Det linjära sidokollisionsskyddet (L.S.P. Systemet) absorberar energin från en sidokollision på ett mycket tidigt stadium, och skyddar den känsliga huvud- och axelregionen. ISOFIX Connect Systemet ger ökad säkerhet och större stabilitet. Denna användarvänliga bilbarnstol är också kompatibel med bilar som inte är utrustade med ISOFIX.

Funktioner:

 • 11-positions höjd justerbart nack- och huvudstöd: för perfekt passform
 • Justerbart ryggstöd
 • Bekväm sittdyna

Rekommenderad ålder: 3-12 år (15-36 kg)
Transportstyrelsens rekommendation är att alla barn under 4 år färdas bakåtvänt

 •  Specifikationer:

  • Mått: längd/bredd/höjd: 410 / 550 / 640 mm
  • Vikt på bilbarnstol: 7 kg
  • ECE R 44/04, Gr. II/III
  • Överdraget kan tvättas i 30°

3-positions huvud- och nackstöd -  hindrar barnets huvud från att falla framåt under sömnen.

CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstöd ger optimalt skydd vid en sidokollision. Denna revolutionerande teknologi flyttar säkert balanspunkten av barnets huvud något bakåt och hindrar den från att falla framåt när barnet sover. I händelse av en sidokollision, är barnets känsliga huvud inom säkerhetszonen på stolen och garanterar optimalt skydd. Dessutom har det CYBEX patenterade 3-positions nack- och huvudstödet en bekväm sovställning och ger därmed en säkrare och mer fridfylld resa.


L.S.P. System - linjärt sidokrockskyddsystem

Det linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P.) ger ytterligare 40 % säkerhet vid händelse av en sidokollision. Det linjära sidokrockskydd systemet (L.S.P.) absorberar systematisk kraften av en sidokollision i en linjär serie av reaktioner genom axel- och huvudskyddet och kanaliseras därmed bort från barnet. Samtidig absorberas kroppens egen rörelseenergi orsakat av kollisionen på ett mycket tidigt stadium och huvudet leds aktivt in i en säker position.

ISOFIX ANSLUTNING - mer säkerhet och stabilitet

Bilbarnstolens ISOFIX-anslutningar, klickar du enkelt på bilens ISOFIX-fästen. Anslutningarna kan lätt fällas in så stolen också är kompatibel med bilar som inte är utrustade med ISOFIX.

Mer information
Modell512116010
EAN4250183710302
VarumärkeCybex
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.