Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Cybex Sirona M2 i-Size MED bas 2019 - Premium Black

Cybex producerar några av marknadens mest säkra bilbarnstolar och vagnar, som både barn och föräldrar älskar.

Säkerhet, design och funktionalitet karaktäriserar bilbarnstolar, babyskydd,barnvagnar och babyprodukter från Cybex. Produkterna håller hög kvalitet och har tilldelats hundratals utmärkelser och priser i europeiska säkerhetstester. Trygghet och säkerhet på både korta och långa resor - med barnvagnar, babyskydd och bilbarnstolar från Cybex reser barnen både säkert och komfortabelt. Vi rekommenderar alla att följa NTFs rekommendation om att barn ska sitta bakåtvänt till minst fyra års ålder. Barn mellan 4 och 12 år reser säkrast i bältestol, på en bälteskudde eller i ett integrerat barnskydd.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 3850:-
Tillfälligt slut
SKU
01192-12

Sirona M2 i-Size bakåtvänd bilbarnstol
Högsta säkerhet och komfort tills ditt barn når 105 cm lägnd

CYBEX Sirona M2 i-Size uppfyller de nya europeiska kraven och regler för bilstolar ECE R-129. Sirona M2 i-Size möjliggör bakåtvänt åkande upp till 105 cm, ca 4, år för maximal säkerhet. Bakåtvänt åkande ses som det säkraste transportsättet av många experter, däribland konsument- och hälsoorganisationer såsom Which?, ADAC och tyska oberoende konsumenttestorganisationen Stiftung Warentest .

 • Bakåtvänd upp till 105 cm, ca. 4 år
 • Integrerat L.S.P. System
 • En hands grepp för lutande position
 • Höj- och sänkbart nackstöd
 • Lätt installation med ISOFIX-bas och klick- in system

När du använder CYBEX Sirona M2 i-Size kan barnet transporteras i en bakåtvänd position från födseln tills de når 105 cm i längd (ung. 4 år). Denna nya intelligenta design innebär att även de längre barnen har gott om benutrymme för att sitta bekvämt. Men det tar inte upp för mycket utrymme - Sirona M2 i-Size kan lätt installeras i mindre bilar. Ytterligare funktioner som en hands reglering till liggande position ger extra bekvämlighet och göra dagligt bruk enklare.

Funktioner:

 • Energiabsorberande skal: Absorberar krafterna från en stöt och täcker beskyddande babyn.
 • En - hands lutning: Enkelt att justera till den perfekta positionen (5 positioner).

Rek.ålder: från födsel till ca 4 år (0-18 kg)

OBS: fästs med den medföljande basen.

Bakåtvänd bilbarnstol
Minskar risken för skador i händelse av en frontalkollision. Nya Sirona M2 i-Size gör det möjligt att transportera barn bakåtvända från nyfödd upp till en längd av 105 cm (ung. 4 år). Sirona M2 i-Size är godkänd för framåtvänt åkande från 16 månader eller 76 cm i enlighet med standarden, men i Sverige är rekommendationen är att stolen endast används i bakåtvänd position, då det är det säkraste sättet för ett barn att färdas på.


Integrerade linjära sidokollisions skydd

De integrerade linjära sidokollisionsskydd (L.S.P. System) fälls ut på den sida närmast dörren, den minskar kraften i en sidokollisioner i ett mycket tidigt skede av kollisionen. Det integrerade linjära sidokollisionsskyddet (L.S.P.) i Sirona M2 i-Size ökar säkerheten vid en sidokollision. L.S.P. systemet fälls ut och minskar i kombination med huvud- och nackstöd krafterna vid en sidokollision.

12-stegs höj- och sänkbart nackstöd

Skydd som växer med ditt barn. 12-stegs höj-och sänkbart nackstöd med integrerat bälte som växer med ditt barn.

 • Mått: längd/bredd/höjd: 720 / 440 / 660 mm
 • Vikt bilstol: 14 kg
 • ECE R-129
 • Klädseln kan tvättas i 30°
 • Utvecklad och designad i Tyskland
Mer information
Modell519000959
EAN4058511440774
VarumärkeCybex

LEGO Augusti-nyheter!

LEGO Nyheter Augusti 2020

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.