Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Cybex Aton åkpåse - Black grey

Cybex producerar några av marknadens mest säkra bilbarnstolar och vagnar, som både barn och föräldrar älskar.

Säkerhet, design och funktionalitet karaktäriserar bilbarnstolar, babyskydd,barnvagnar och babyprodukter från Cybex. Produkterna håller hög kvalitet och har tilldelats hundratals utmärkelser och priser i europeiska säkerhetstester. Trygghet och säkerhet på både korta och långa resor - med barnvagnar, babyskydd och bilbarnstolar från Cybex reser barnen både säkert och komfortabelt. Vi rekommenderar alla att följa NTFs rekommendation om att barn ska sitta bakåtvänt till minst fyra års ålder. Barn mellan 4 och 12 år reser säkrast i bältestol, på en bälteskudde eller i ett integrerat barnskydd.

Vårt lågpris: 200:-
I lager
SKU
05192-52
   

Aton universal åkpåse från Cybex kommer med mjuk och härlig fleecefodring. Tack vare dragkedjan kan påsen öppnas helt och den övre delen kan tas loss från resten av påsen. Huvan på åkpåsen kan dras åt med hjälp av ett snöre och en dragsko. Åkpåsen gör att barnet håller sig varmt, även på kalla vinterdagar.

Detaljer:

  • Färg: grå och svart
  • Mått: 27 x 49 x 39 cm
  • Vikt: 599 g
Mer information
Modell514401002
EAN4250183799826
VarumärkeCybex
Ålder0-4

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.