Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Craft Sensations Målarbok 30,5x30,5 cm - färgläggning för vuxna - blomflicka

Craft Sensations - inspirerande och kreativt pysselmaterial för vuxna

Craft Sensations har ett stort utbud av inspirerande och kreativt pysselmaterial för vuxna, såsom färger, färgpennor, diamantmålning och målarböcker. Oavsett om du vill varva ner efter en lång och tröttsam dag, eller om du vill uttrycka din kreativitet så har Craft Sensations ett varierat utbud av prisvärda material av hög kvalitet.

Ta en paus från vardagen med färgpennor och en målarbok – färglägg vackra motiv av djur och växter. Hitta lugnet med diamantkonst och skapa vackra bilder att hänga på väggen.

Vårt lågpris: 99:-
I lager
SKU
06226-179
   

Målarbok från Craft Sensations för vuxna, med ett harmoniskt motiv på omslaget av en tjej omgiven av blommor. Den här målarboken innehåller 32 fantastiska motiv att färglägga, perfekt som avkoppling och terapi för äldre barn och vuxna. Boken är kvadratisk i storleken och arken har en pappersvikt på 160 gsm – vilket gör den mindre genomskinlig så att du inte störs av motivet under.

Innehåller:

  • Craft Sensations Målarbok för vuxna

Detaljer:

  • Mått: 30,5 x 30,5 cm (LxB)
  • Antal sidor: 32
  • Pappersvikt: 160 gsm
Mer information
ModellCR1117/GE
EAN8720257116256
VarumärkeCraft Sensations
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.