Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Craft Sensations Målarlåda i trä med 68 färgpennor

Upptäck dina kreativa sidor med Grafix!

Grafix erbjuder ett stort sortiment av olika hobbyset, kreativa leksaker, målarsaker, spel och andra lekset som passar för hela familjen. Kreativa leksaker och hobbyset gör att barnen kan använda och utveckla sin fantasi. Produkterna från Grafix underhåller barnen i flera timmar och kan användas både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Vårt lågpris: 198:-
I lager
SKU
06206-148
   

Vackert träfodral från Craft Sensations med 68 färgpennor i alla regnbågens färger - perfekt för de kreativa! Håll alla dina färgpennor samlade och organiserade i det här praktiska trähöljet i två nivåer. En färgpalett ingår också för en fullständig översikt över vilka färger du har tillgängliga.

Det svarta fodralet har två lås som håller det stängt så att dina pennor är i säkert förvar. Den vackra, eleganta och innehållsrika resväskan gör den till en utmärkt present till alla barn och vuxna som älskar att rita och färglägga!

Innehåller:

  • Träfodral
  • 68 färgpennor

Detaljer:

  • Rek ålder: från 5 år
Mer information
ModellCR0472/A
EAN8720039397750
VarumärkeGrafix
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.