Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Craft Sensations Diamond painting 30x40 cm - diamantmålning - blommor

Craft Sensations har ett stort utbud av inspirerande och kreativt pysselmaterial för vuxna, såsom färger, färgpennor, diamantmålning och målarböcker. Oavsett om du vill varva ner efter en lång och tröttsam dag, eller om du vill uttrycka din kreativitet så har Craft Sensations ett varierat utbud av prisvärda material av hög kvalitet.

Ta en paus från vardagen med färgpennor och en målarbok – färglägg vackra motiv av djur och växter. Hitta lugnet med diamantkonst och skapa vackra bilder att hänga på väggen.

Vårt lågpris: 93:-
I lager
SKU
06226-199
   

Måla med diamanter i detta Diamond Painting kit från Craft Sensations, med ett blommotiv på 30x40 cm.

Diamond Painting kombinerar pärlande, korsstygn och färgläggning med högsta precision när de små, glänsande diamantformade plastbitarna ska placeras på den förlimmade duken. Pärla ett vackert glänsande motiv med Craft Sensations Diamond Paining som föreställer ett motiv av blommor!

Här får du allt du behöver för att komma igång. En vävd duk på 30x40 cm med klibbig yta, diamanter, diamantpenna, vax och plastbricka för sortering av bitarna. Duken har redan ett förtryckt motiv med siffror som matchar diamanterna. Fyll sorteringsbrickan med ett urval av diamanter, fyll pennan med lite vax och plocka upp pärlorna. Limma på duken och upprepa.

Den klibbiga duken kommer med skyddsplast ovanpå, så att du kan ta pauser längs vägen, utan att oroa dig för att limmet torkar. Kom bara ihåg att dra av plasten lite åt gången, och inte hela på en gång.

Innehåller:

  • Vävd duk med motiv
  • Färgglada pärlor
  • Sorteringsbricka
  • Diamant-penna
  • Vax

Detaljer:

  • Mått förpackning: 37 x 7 x 3 cm (LxBxH)
  • Mått duk: 30 x 40 cm
  • Ålder: från 6 år

OBS! Ram ingår ej.

Mer information
ModellCR2012/21GE
EAN8720257118328
VarumärkeCraft Sensations
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.