Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Slithering Snake Robot - Robotorm med rörelse - 40 cm

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
05217-13
   

Denna ormrobot från Clementoni smyger sig över golvet precis som en riktig orm! Tack vare motorn som styr mekanismerna i den ledade ormkroppen kan ormen åla sin kropp framåt med autentiska rörelser, sida till sida. SlitherBot-roboten är hela 40 cm lång och ormens struktur gör att den kan övervinna hinder på vägen utan att stoppa. Den gröna och svarta roboten är enkel att montera och erbjuder massa nöje.

Innehåller:

  • SlitherBot ormrobot
  • Användningsinstruktioner

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell78778
EAN8005125787784
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.