Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Plocklåda med handtag

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 148:-
I lager
SKU
09195-91
   

Den härliga plocklådan från Clementoni är utformad som en hink med handtag och lock vilket gör att barnet kan bära med sig leksaken överallt. Samtidigt fungerar plocklådan även som perfekt förvaring för de medföljande klossarna. De sex klossarna kommer i olika former och färger och hjälper till att främja barnets finmotorik, öga-hand-koordination samt förståelsen för orsak och verkan. Detta är en rolig leksak för de yngre barnen.

Innehåll:

  • Plocklåda
  • 6 x klossar i olika färger

Detaljer:

  • Mått: L24 x B15 x H15 cm
  • Rek.ålder: från 9 mån.
Mer information
Modell17106SN
EAN8005125171064
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.