Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Clementoni PFF Pusselpaket med 3x48 bitar - fantasiland

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 122:-
I lager
SKU
07206-192
   

Clementoni Play For Future är ett pusselpaket som består av 3 pussel med motiv av olika fantasiscener med människor och djur tillsammans. Varje pussel består av 48 bitar och lämpar sig för barn från 4 år. Att lägga pussel är en rolig aktivitet som man kan göra antingen ensam eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • 3 Clementoni PFF pussel 48 bitar - Fantasiland

Detaljer:

  • Antal bitar: 48 per pussel
  • Mått förpackning: 24 x 16 x 7 cm
  • Ålder: från 4 år

Play for Future produkter är tillverkade för att hjälpa oss att bygga en bättre framtid tillsammans. Vi kan lära barn om viktigheten av att respektera miljön genom lek. Play for Future-pussel är tillverkat av 100% återvinningsbart papper, och är av hög kvalitet och giftfria material.

Mer information
Modell25253
EAN8005125252534
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.