Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Play for Future Mitt första pussel - Havsdjur - 4 pussel

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 134:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07206-184
   

Det här pusslet har motiv av havsdjur, och består av 4 olika småpussel. Pusslen har 2, 3, 4 och 5 bitar och är en perfekt introduktion till pusselvärlden. Att lägga pussel är en rolig aktivitet som man kan göra, antingen ensam eller tillsammans med familj och vänner.

Detaljer:

  • Antal bitar: 2, 3, 4 och 5
  • Rek ålder: från 2 år

Play for Future produkter är tillverkade för att hjälpa oss att bygga en bättre framtid tillsammans. Vi kan lära barn om viktigheten av att respektera miljön genom lek. Play for Future-pussel är tillverkat av 100% återvinningsbart papper, och är av hög kvalitet och no-toxic material.

Mer information
Modell20823
EAN8005125208234
VarumärkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.