Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni High Quality Collection New York - pussel med 3000 bitar

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 208:-
I lager
SKU
09195-118
   

Clementoni High Quality Collection London New York med 3000 bitar kommer med ett motiv som föreställer en vacker solnedgång över New York. Att lägga pussel hjälper till att utveckla minnet, koncentrations- och problemlösningsförmågan samtidigt som det är en väldigt avslappnande aktivitet. Pusslet med 3000 bitar passar för den lite mer erfarna pusselläggaren som har ett öga för detaljer.

  • En del av Clementonis High Quality Collection med extra detaljerade bilder i hög upplösning.

Detaljer:

  • Motiv: New York
  • Mått: L118 x H84 cm
  • Antal bitar: 3000
  • Nivå: svårt
Mer information
Modell33546
EAN8005125335466
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.