Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni High Quality Collection Barcelona - pussel med 500 bitar

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 142:-
Tillfälligt slut
SKU
09195-96

Clementoni High Quality Collection Barcelona med 500 bitar föreställer den kända katedralen Sagrada Familia ritad av arkitekten Antoni Gaudi. Att lägga pussel hjälper till att utveckla minnet, koncentrations- och problemlösningsförmågan samtidigt som det är en väldigt avslappnande aktivitet. Pusslet med 500 bitar passar för den lite mer erfarna pusselläggaren som har ett öga för detaljer.

  • En del av Clementonis High Quality Collection med extra detaljerade bilder i hög upplösning.

Detaljer:

  • Motiv: Barcelona – Sagrada Familia
  • Mått: L36 x H49 cm 
  • Antal brickor : 500
Mer information
Modell35062
EAN8005125350629
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.