Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Fun forest baby track - kulbana

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 276:-
I lager
SKU
09195-95
   

Clementoni Fun forest baby track bjuder på underhållande lekmöjligheter. Den färgglada kulbana i plast kan byggas ihop på olika sätt och kommer med motiv av gulliga djungeldjur. Djungeldjuren poppar upp lite här och där längs banan när bollen rullar förbi, vilket bidrar till lite extra skoj och spänning. Leksaken passar för barn från 18 månader och levereras med två bollar.

Leksaken från Clementoni hjälper till att främja barnets finmotoriska färdigheter och den kognitiva utvecklingen.

Detaljer:

  • Förp.mått: L31 x B11 x H42,5 cm.
  • Rek.ålder: från 18 mån.
Mer information
Modell17376
EAN8005125173761
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.