Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Baby Pete the Puppy - mjukt hundgosedjur till baby - multisensorisk stimulering - 31 cm

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 220:-
I lager
SKU
05217-16
   

Pete the Puppy-gosedjur från Clementoni är en mjuk nalle i plysch för de allra minsta barnen. Nallen blir snabbt en oskiljaktig vän för de minsta barnen, och den söta valpen har en mjuk mysfilt som man kan krama om. Filten är designat för att fånga doften från föräldrarna, och det är lugnande för bebisen. Hunden Pete är också utformad för att främja barnets multisensoriska stimulering och bidrar till detta genom dess olika material och texturer i hög kvalitet. Behöver valpen en tvätt, så kan den tvättas i tvättmaskin på 30 grader.

Innehåller:

  • Pete the Puppy gosedjur

Detaljer:

  • Mått: ca. 31 cm
  • Kan tvättas i tvättmaskin
  • Främjar multisensorisk utveckling
  • Rek. ålder: från 0 år
Mer information
Modell17479
EAN8005125174799
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.