Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Baby Fun Garage - bilgarage med många roliga aktiviteter - i 100% återvunnen plast

-23%

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

23%
Kampanjpris 175:- Vårt lågpris: 227:- Du sparar: 52,-
I lager
SKU
05217-25
   

Ett underhållande och roligt bilgarage för de små från Clementoni Baby-kollektionen. Detta garage har många aktiviteter för timmar av skoj för barnen, och samtidigt hjälper det till att utveckla barns färdigheter och taktila uppfattning. Bilen som levereras med satsen kan göra en voltliknande rullning över vägen som väcker barnets nyfikenhet.

Kör bilen längs vägen och se hur bilen kommer fort fram. Längs vägen kan du stanna för att tanka eller för att ge den en liten tvätt. Det manuella liftsystemet transporterar bilen till toppen av garaget så att du kan ta ytterligare en rolig runda med bilen. Satsen är gjord av 100% återvunnen plast, och lekgaraget är utformat för att utveckla barns finmotoriska färdigheter och koordination mellan ögon och hand.

Innehåller:

  • Garage
  • 1 leksaksbil

Detaljer:

  • Förpackningens mått: 14 x 38 x 29
  • Tillverkad av 100% återvunnen plast
  • Rek ålder: från 18 månader
Mer information
Modell17482
EAN8005125174829
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.