Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Action and Reaction Refill - stort expansionspaket

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 143:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09195-82
   

Med detta expansionspaket kan du komplettera din kulbana från Clementoni och göra den ännu mer utmanande. Paketet består av 55 delar som du kan använda för att göra kulbanan ännu större och roligare - det är bara kreativiteten som sätter gränser för vad du kan bygga med byggseten från Clementoni Action och Reaction. Paketet innehåller även två extra kulor, en blå och en grön.

Innehåll:

  • 55 delar - varav 2 kulor

Detaljer:

  • Kompatibel med andra Action and Reaction-set
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell19118
EAN8005125191185
VarumärkeClementoni
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.