Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Clementoni Action and Reaction premium - kulbana

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 342:-
Tillfälligt slut
SKU
09195-77

Detta vetenskapliga byggset passar perfekt för dig som gillar teknik! Paketet innehåller Clementoni Action & reactions kulbanesystem med över 120 delar som gör att du kan bygga riktigt häftiga kulbanor. Delarna kommer i olika längder och du hittar bland annat basdelar, kulor, looper och mycket mer. Detta är ett roligt sätt att lära sig mer om mekanikens lagar. Välj själv om du vill bygga någon av de kulbanorna som finns beskrivna i instruktionerna eller hitta på helt egna fascinerande kulbanor.

Innehåll:

  • 120 delar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Nordisk bruksanvisning
  • Mått förpackning: 48 x 56 x 9 cm
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell78377
EAN8005125783779
VarumärkeClementoni
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.