Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

CAT move and groove 26cm - Mighty Marcus

Har du någonsin funderat på hur det är att köra en riktig anläggningsmaskin från Caterpillar? Tack vare denna produktserie kan du leka med dem i litet format. I sortimentet hittar du olika slags anläggningsmaskiner, traktorer, hjullastare, lyftkranar och mycket mer. Leksakerna är utformade och designade för att efterlikna originalen, många har även ljud- och ljuseffekter för en ännu mer verklighetstrogen lek. Samla på dem allihop och starta din egen byggarbetsplats i sandlådan!

31%
Kampanjpris 265:- Vårt lågpris: 386:- Du sparar: 121,-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
05182-121
   

CAT Move and Groove Mighty Marcus är en leksak tillverkad av märket Nikko. Mighty Marcus föreställer en CAT bulldozer med ett glatt ansikte i fronten. Bilen har många roliga funktioner: den kan hoppa, studsa och dansa med hjälp av ett knapptryck. Bulldozern kan köra av sig själv och har lyktor som kan lysa. Denna leksak är otroligt spännande att leka med.

  • Storlek 26 cm. 
  • Kräver 3 x AA batterier
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell80497
EAN011543804970
VarumärkeCat Toys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.