Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder snöskoter med förare och tillbehör

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 247:-
I lager
SKU
11172-154
   

Bruders snöskoter är riktigt bra när man vill ut och köra i backar och berg på snöföre och det ingår såklart en förare med diverse tillbehör. Det är alltid bra att ha med sig en vän när man ska ge sig ut på äventyr och då är det ju bra att denna skoter har plats till två figurer.

Innehåll:

  • Snöskoter
  • Förare
  • Tillbehör
  • Rek. ålder: från 4 år
  • Mått: 9,3 x 9,3 x 21 cm
Mer information
Modell63101
EAN4001702631017
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.