Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder Scania UPS lastbil med truck - 03581

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 885:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01182-184
   

Scania R-serien är synonymt med ekonomi och dynamik. Globalt verksamma transportören UPS förlitar sig på högpresterande lastbilar. Bruder kommer med denna version med tre axlar, containerbrygga och transportabel gaffeltruck.

En annan enastående egenskap hos detta fordon är att hytten är utbytbar, vilket automatiskt frigör behållaren från fordonet genom att dra ut den och sätta upp stödbenen. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

  • Dörrarna kan öppnas och stängas
  • Sidospeglarna är fällbara
  • Stödben
  • Gaffeltruck 

Innehåller:

  • Bruder Scania UPS lastbil
  • Gaffeltruck 

Detaljer:

  • Skala 1:16
  • Mått: 77 x 18,5 x 16,5 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell03581
EAN4001702035815
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.