Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Scania R-Series LKW lastbil med trailer och CAT bulldozer - 03555

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 848:-
I lager
SKU
3215
   

Vill du ha kvalitet in i minsta detalj - då är leksakerna från Bruder något för dig. Förarhytten på denna lastbil är som vanligt en detaljrik efterbildning med vindruta av polykarbonat. SCANIA-lastbilarna har infällbara backspeglar och öppningsbara dörrar. Maskintrailern är försedd med en fullt fungerande boggikoppling och stödben för exta stabilitet. Ramperna kan fällas upp och ned och fordonsspärren för säkring av det fordon som transporteras kan justeras.

Plogbladet på bulldozern kan justeras i höjdled, sättas ned, tippas och låsas.Bulldozern från CATERPILLAR är bandgående för enkalare framkomlighet.

Storlek Lastbil

  • Längd: 87 cm.
  • Bredd: 19 cm.
  • Höjd: 26 cm.
  • Vikt: 3 kg.
Storlek Bulldozer
  • - Längd: 40 cm.
  • - Bredd: 18 cm.
  • - Höjd: 19 cm.
  • - Vikt: 0,8 kg.

Skala: 1:16 (gäller båda leksakerna)


Mer information
Modell03555
EAN4001702035556
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.