Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Scania R-Series Liebherr kranbil - 03570

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 868:-
I lager
SKU
3214
   

Bruder Scania R-Series Liebherr kranbil är en imponerande leksak med sina 60 cm och den teleskopiska kranarmen som blir 130 cm hög när den är utfälld. Med tanke på fordonets storlek måste den även vara stabil och det blir den tack vare de inbyggda stödbenen som kan fällas ut.

En nyutvecklad kabelvinsch med en låsanordning och överbelastningsskydd gör det enkelt att använda krankroken, även när man ska lyfta och sänka stora saker. Precis som originalet har kranförarhytten en skyddsram och en skjutdörr som kan öppnas.

  • Skala 1:16
  • När kranen är utfälld är kranbilens höjd 130 cm
  • Ljus- och ljudmodulen har 4 olika funktioner: tuta, motorljud, blinkande lampor och sirenljud
Mer information
Modell03570
EAN4001702035709
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.