Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Scania R-Series brandbil - 03590

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 1 055:-
I lager
SKU
3241
   

Scania R-Series brandbil är en verklighetstrogen brandbil i plast från Bruder som gör leken mer spännande. Brandbilen är försedd med realistiska funktioner såsom t.ex. öppningsbara dörrar, fällbara speglar och en integrerad vattentank som är lätt att fylla med vatten. Brandslangen kan rullas ut, hållas av en Bruderfigur eller fästas på räddningskorgen. Självklart har den ett fullt fungerande munstycke som det går att spruta vatten med. Stegen kan förlängas och justeras i höjd med hjälp av ett handreglage.

Fyra utdragbara stödben ser till att brandbilen står stabilt och det stora skåpet på brandbilens ena sida erbjuder plats för förvaring av verktyg. Förutom två platser i hytten finns det också en sittplats på stegen så nu kan alla dina figurer från Bruder hänga med och rädda dagen!

  • Mått: 59 x 20 x 26,5 cm
  • Skala 1:16
  • Inkl. 2 st. Micro R03 AAA-batterier
  • Rekommenderad ålder: från 4 år
Mer information
Modell03590
EAN4001702035907
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.