Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Scania R-Series brandbil - 03590

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 847:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
3241
   

Scania R-Series brandbil är en verklighetstrogen brandbil i plast från Bruder som gör leken mer spännande. Brandbilen är försedd med realistiska funktioner såsom t.ex. öppningsbara dörrar, fällbara speglar och en integrerad vattentank som är lätt att fylla med vatten. Brandslangen kan rullas ut, hållas av en Bruderfigur eller fästas på räddningskorgen. Självklart har den ett fullt fungerande munstycke som det går att spruta vatten med. Stegen kan förlängas och justeras i höjd med hjälp av ett handreglage.

Fyra utdragbara stödben ser till att brandbilen står stabilt och det stora skåpet på brandbilens ena sida erbjuder plats för förvaring av verktyg. Förutom två platser i hytten finns det också en sittplats på stegen så nu kan alla dina figurer från Bruder hänga med och rädda dagen!

  • Mått: 59 x 20 x 26,5 cm
  • Skala 1:16
  • Inkl. 2 st. Micro R03 AAA-batterier
  • Rekommenderad ålder: från 4 år
Mer information
Modell03590
EAN4001702035907
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.