Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Bruder Scania Liebherr kranbil med ljus och ljud - 03570

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 1 055:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
3214
   

Den imponerande Liebherr kranbilen tornar upp sig över resten av byggbilarna från Bruder. När teleskopkranen är utdragen är kranbilen redan mycket hög, och den kan bli ännu längre med en extra bom. Kranen är hela 1,3 meter utfälld, vilket kommer att imponera på alla små byggarbetare. De svängbara stödbenen ser till att bilen inte välter. Kabelvinschen med låsmekanism och överbelastningsskydd gör att du kan lyfta och sänka även de tyngsta lasterna.

  • När kranen är utfälld är kranbilens höjd 1,3 m
  • Kranarmen kan förlängas, kroken kan höjas och sänkas och kranen kan rotera
  • Kabelvinsch med låsmekanism
  • Med stödben

Innehåller:

  • Bruder Scania  R-Series Liebherr kranbil
  • Ljus- och ljudmodul (batteri ingår)

Detaljer:

  • Mått: ca. 62 x 18,5 x 27 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år

Mer information
Modell03570
EAN4001702035709
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.