Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Mercedes Benz plogbil - 03685

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 647:-
Tillfälligt slut
SKU
22017

Mercedes-Benz Arocs plogbil är speciellt utformad för att klara av tuffa och kalla vintrar. Det breda, justerbara och löstagbara plogbladet kan ploga undan tung snö och rädda trafikanterna från snöstormar. Detta är en verklighetstrogen kopia av en riktig plogbil och den är tillverkad av slitstark plast. Detta gör att leksaken passar både för inom- och utomhuslek. 

  • Funktioner: Öppningsbara dörrar, infällbara sidospeglar, tanken kan fyllas med vatten, m.m. 
Detaljer:
  • Skala 1:16
  • Mått: 58 x 18.5 x 27 cm
  • Rekommenderad ålder: från 3 år

 

Mer information
Modell03685
EAN4001702036850
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.