Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Bruder Mercedes Benz Arocs lastbil med container och Schaeff minigrävare - 03624

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 736:-
I lager
SKU
02192-3
   

Kraft, hållbarhet och effektivitet är viktiga element när du arbetar på vägen eller på en byggarbetsplats. Det är därför nya Mercedes Benz Arocs har utvecklats speciellt för dessa behov. Designen har också reviderats för att matcha de tekniska funktionerna. Med denna modell framhävs designen, och fokus ligger på den hållbarhet som kännetecknar fordon från Bruder. Hytten är utrustad med dörrar som kan öppnas för att ge Bruder-figurer åtkomst till hytten. Containern har två svängbara, gångjärnsdörrar i änden och kan sänkas och plockas upp igen med griparmen. Mindre Bruder-fordon kan till och med köra in i containern när den står på marken, och dörrarna är öppna, för att sedan transporteras bort med lastbilen. Det här alternativet används flitigt på byggarbetsplatser när projektet är klart och utrustning ska tas bort.

 • Dörrar som kan öppnas och stängas
 • Behållaren kan höjas och sänkas med hjälp av lyftarmen
 • Minigrävarens hytt kan vridas 360 grader
 • Avtagbar skopa
 • Fullt fungerande grävarm

Innehåller:

 • Bruder Mercedes-Benz Arocs lastbil med container
 • Schaeff minigrävare

Detaljer:

 • Mått: ca. 55 x 18 x 27 cm
 • Skala: 1:16
 • Material: plast (ABS)
 • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell03624
EAN4001702036249
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.