Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder MB Arocs lastbil med kran och tillbehör - 03651

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 674:-
I lager
SKU
10806
   

Precis som originalet har denna stabila och funktionella Mercedes Benz lastbilen ett tippbart lastflak med nedfällbara sidor och en teleskopkran som roterar 360° och kan låsas i valfritt läge. Förarhytten har dörrar som kan öppnas och infällbara sidospeglar.

Setet innehåller en gripskopa, en pallastare och två pallar för ännu mer lek.

  • Skala 1:16
  • Storlek: 54.5 x 18.5 x 27 cm
  • Rekommenderad ålder: från 4 år
Mer information
Modell03651
EAN4001702036515
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.