Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder MB Sprinter djurtransport inkl. 1 häst. - 02533

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 487:-
I lager
SKU
287
   

Detta är ett lekset från Bruder som består av en Mercedes Benz Sprinter omgjord till djurtransport samt en leksakshäst. Alla dörrar kan öppnas och rampen bak är nedfällbar. Leksaken är av hög kvalitet och kommer att bidra till mycket lek och glädje. Bruder är kända för realistiska detaljer och ett kompromisslöst krav på lekvärde och hållbarhet. Produkter från Bruder görs i skala 1:16. 

Detaljer:

  • Modell: Mercedes Benz Sprinter
  • Dörrarna kan öppnas
  • Rampen är nedfällbar
  • Mått: 45.5 x 17 x 22 cm
  • Skala 1:16.
  • Rekommenderad ålder: från 3 år
Mer information
Modell02533
EAN4001702025335
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.