Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Man TGS bärgningsbil med kran och Bruder roadster - ljus och ljud - 03750

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 860:-
Tillfälligt slut
SKU
10192-1

Bärgningsbilar är allsidiga hjälpmedel i trafiken. Det spelar ingen roll om uppdraget gäller att hämta skadade fordon och köra dem till verkstaden eller bärga bort felparkerade bilar. Bruder MAN TGS bärgningsbil är utrustad med kran, stödben och andra detaljer. Lastplattformen kan sänkas så att det är lätt att lasta ombord fordon på flaket med hjälp av kranen.

Kranen kan förlängas och rotera. Verktyg som kedjor och hjulklossar gör att du snabbt och enkelt kan flytta bilarna. Nedfällbara stödben ger ett stabilt utgångsläge, och den detaljerade hytten kan öppnas och speglarna fällas in. Ljus- och ljudmodulen följer med och bidrar till mer realistisk lek. Bruders roadster har ett löstagbart tak som gör ett helt nytt sätt att leka på tillgängligt.

Förarhytten:

 • Fönstren är genomskinliga och tillverkade av okrossbar plast
 • Sidospeglar som kan fällas in
 • Dörrar kan öppnas och stängas

Bärgningsbil:

 • Sänkbart flak
 • Kran som kan förlängas och roteras
 • Kedja och klossar 
 • Stödben som kan fällas ut

Bruder Roadster:

 • Avtagbart tak
 • Hjul som kan tas av

Innehåller:

 • Brudes Man TGS
 • Bruder Roadster

Detaljer:

 • Mått: 58 x 19,5 x 28,4 cm
 • Ålder: från 4 år
 • Skala: 1:16
Mer information
Modell03750
EAN4001702037505
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.