Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Bruder MAN TGA Low lastbil med JCB 4CX grävmaskin - 02776

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 827:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
3227
   

Detta paket från den tyska kvalitetsleverantören Bruder innehåller både en stor MAN TGA-lastbil med släp och en JCB 4CX-grävmaskin. Fordonen och tillbehören har unika detaljer och realistisk design.

Släpet är avsett att transportera stora, tunga maskiner mellan byggarbetsplatser. Lastbilen kommer med massor av realistiska detaljer och funktioner, bland annat kan hytten tippas så att motorblocket syns och är lätt att komma åt. Släpet har ramper så att grävmaskinen enkelt kan lastas och lossas och släpet kan enkelt och snabbt fästas på bilen.

Grävmaskinen har användbara funktioner både fram och bak med både främre och bakre skopor. Sätet kan rotera 360 grader så att föraren enkelt kan manövrera maskinen. För att stabilisera maskinen under arbete kan stödbenen dras ut. Ratten i hytten kan också vridas på.

 • Paket från Bruder med MAN TGA-lastbil och JCB-grävare
 • Med hytt som kan tippas
 • Lastbil har ramper för lastning och lossning av grävmaskiner
 • Grävskopan har fullt fungerande skopor fram och bak
 • Sitsen i grävarhytten kan rotera 360 grader
 • Med stödben på trailer och grävskopa

Innehåller:

 • Bruder MAN TGA Lastbil med flak
 • JCB 4CX grävmaskin

Detaljer:

 • Mått: ca. 86 x 18 x 24 cm
 • Skala: 1:16
 • Material: plast (ABS)
 • Ålder: från 3 år

Mer information
Modell02776
EAN4001702027766
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.