Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder MAN TGA Low lastbil med JCB 4CX grävmaskin - 02776

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 842:-
Tillfälligt slut
SKU
3227

Detta leksaksset ger dig möjligheten att lösa transportproblem på ditt eget sätt. Skynda dig att lasta grävmaskinen på lastbilen så att du hinner att leverera den i tid! Om lastbilen fastnar i en lerpöl så kan du använda grävmaskinen till att få den loss, tillsammans så är de här maskinerna ett superbra team.

  • Mått: 86 x 18 x 24 cm
  • Skala: 1:16
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell02776
EAN4001702027766
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.