Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder John Deere 7930 traktor med skopa och släp 03055

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 621:-
I lager
SKU
3197
   

Leksakstraktor John Deere 7930 med frontlastare och släp. Du kan gräva och lasta kärran full med jord, sten eller grus. Kul att leka med både inomhus och utomhus. En jättefin leksakstraktor för alla barn men den kan också användas som samlarobjekt av vuxna. Fönster av stöttålig plast och dörrarna går att öppna. Man kan styra traktorn med en ratt som sticker upp genom taket.

  • Skala: 1:16
  • Mått: 80,5 x 17,5 x 20 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

Mer information
Modell03055
EAN4001702030551
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.