Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder John Deere 7930 traktor med timmervagn och 4 timmerstockar

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 645:-
I lager
SKU
02192-4
   

Oavsett om det används som byggnadsmaterial eller till energi är timmer en viktig råvara, och hållbart och effektivt skogsbruk är mer relevant än någonsin. Detta tema blir ännu mer realistiskt med den här uppsättningen från Bruder som består av en John Deere-traktor och timmervagn.

Denna detaljerade modell från Bruder har en hytt som kan öppnas, löstagbar framvikt och styrbar framaxel. Detta unika fordon har en rattförlängning så att det är lätt att manövrera den. Den funktionella släpvagnen hanterar transport av timmer och den är redan utrustad med fyra stockar. Modellen har en roterande och svängbar lastkran som inte bara transporterar utan också lyfter stockarna på och av. Med terrängaxlar kan denna släpvagn köra i de flesta terräng.

Funktioner:

  • Förlängd ratt
  • Roterbar kran
  • Traktorn kan kombineras med en frontlastare (ingår ej)

Innehåll:

  • John Deere 7930 traktor
  • Timmervagn och 4 timmerstockar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell03054
EAN4001702030544
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.