Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder John Deere 6920 traktor med frontlastare

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 347:-
I lager
SKU
2216
   

Detta är den klassiska John Deere-traktorn, utrustad med en fullt fungerande frontlastare. Frontlastaren kan enkelt tas av om man vill det och den har en grep på ovansidan. Grepen är väldigt praktisk om man ska flytta timmerstockar då den håller stockarna på plats.

Motorhuven kan öppnas.

  • Skala: 1:16
  • Längd: 40 cm
Mer information
Modell02052
EAN4001702020521
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.