Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder JCB traktorgrävare 5CX - 2454

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 496:-
I lager
SKU
22016
   

Detta är en traktorgrävare JCB 5CX eco från Bruder. En traktorgrävare är en typ av anläggningsmaskin som kombinerar grävmaskinens och hjullastarens egenskaper. Med en traktorgrävare kan man utföra olika typer av grävjobb tack vare den stora skopan framtill och grävarmen med en grävskopa baktill. Detta är en perfekt maskin för dig som vill lasta t.ex. grus eller jord.

  • Skala: 1:16
  • Längd: 41 cm
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell02454
EAN4001702024543
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.