Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder inplastare för rundbalar med to rundbalar - 02122

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 297:-
Tillfälligt slut
SKU
02216-202

Rundbalen lyfts på rotationsbordet med den främre vippan. Efter att frontlastaren har sänkts igen startar rotationsbordet automatiskt, samtidigt som inlindningen startar. Genom denna process roteras den runda balen kring sin vertikala axel och via rulldrift runt sin axiella axel samtidigt med hjälp av den roterande strukturen. När balen är lindad dumpas den på den mobila vippstången genom en dumpningsmekanism.

Den runda balpackaren från Bruder levereras med en fältbrun rundbal samt en vit rund bal.

  • Bruder inplastare för rundbalar med rundbal
  • Med justerbar dragstång
  • Inklusive en brun rund bal och en vit rund bal

Innehåll:

  • 1 Bruder inplastare för rundbalar
  • 2 rundbalar

Detaljer:

  • Mått: 40 x 14,6 x 17,1 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: Plast (ABS)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell02122
EAN4001702021221
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.