Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Grimme SE 75-30 potatisupptagare - 02130

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 447:-
I lager
SKU
2475
   

Denna potatisupptagare är ett roligt tillbehör till dina traktorer från Bruder och passar de flesta traktorerna från proffsserien. Med hjälp av handveven kan rengörings- och sorteringsbandet drivas framåt så att potatisarna transporteras ned i potatisbehållaren. Potatisbehållaren kan justeras i höjd och transportbandet kan fällas ut. Ett utfällbart stödben ser till att potatisupptagaren står stabilt. Denna detaljrika modell är dessutom försedd med profildäck som gör den ännu likare originalet. 

Det ingår 80 små leksakspotatisar.

  • Mått: 49.1x18x18.4 cm
  • Skala 1:16.
  • Rek. ålder: från 5 år
Mer information
Modell02130
EAN4001702021306
VarumärkeBruder
Ålder4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.