Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Grävmaskin med hjul 03411

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 283:-
I lager
SKU
10192-4
   

Bruders arbetsfordon och maskiner är mycket populära och kommer med verklighetstroget utseende och funktionalitet. Grävmaskinen har en detaljerad design och är lätt och rolig att leka med. Handtaget för det enkelt för barnet att hantera grävarmen och skopan. 

Gräv och lek i sandlådan med den stora grävmaskinen i rött, vitt och svart. Detta är en leksak som passar perfekt för de lite yngre barnen från 2 års ålder.

Funktioner:

  • Grävmaskinen kan roteras 360 grader
  • Grävarmen och skopan är rörliga och kan justeras

Detaljer:

  • Mått: 50 x 20 x 23 cm
  • Rek.ålder: från 2 år
  • Skala: 1:16
Mer information
Modell03411
EAN4001702034115
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.