Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Claas 900 majsskördare 2131

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 494:-
Tillfälligt slut
SKU
15244

Upptäck Bruders verklighetstrogna och mycket detaljerade majsskördare! Förarhytten har genomskinliga rutor i stöttålig plast, majsbettet kan tas av och justeras och profildäcken har tydliga mönster. Leksaken är tillverkad i stöttålig plast och är perfekt för både inomhus- och utomhuslek.

  • Skala: 1:16
  • Mått: 45 x 32.5 x 22 cm
  • Rek. ålder: från 4 år

 

Mer information
Modell02131
EAN4001702021313
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.