Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder CAT Grävmaskin med bälten - 02483

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 606:-
I lager
SKU
02216-201
   

CAT grävmaskin med bälten är en imponerande konstruktion av ett fordon och är lämplig för användning på stora byggarbetsplatser, inom jordbruk eller för avfallshantering. Denna modell från Bruder motsvarar originalet och kan manövreras med bara en hand tack vare den användarvänliga spaken. Grävmaskinens arm är också lämplig för grävande under själva maskinens nivå och gör den också lämplig för till exempel avloppsarbete. Skopan kan tas bort.

  • Bruder Cat grävmaskin med bälten
  • Med avtagbar skopa
  • Huven kan öppnas
  • Bältena har ordentliga fogkedjor

Innehåll:

  • 1 Bruder CAT grävmaskin
  • Gummidelar för remmen

Detaljer:

  • Mått: ca. 58 x 20 x 29 cm
  • Skala: 1:16
  • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell02483
EAN4001702024833
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.