Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder CAT Bobcat Minilastare - 02136

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 217:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
3212
   

Denna minilastare är som skapt för arbete i krävande terräng, den är kraftig, flexibel och perfekt för trånga utrymmen. Minilastaren har gummibälten och en rörlig arm som kan låsas i olika positioner. Framskopan kan tas av och bytas ut mot andra tillbehör från Bruder. Lastaren är perfekt för både inomhus och utomhuslek.

  • Kompatibel med figurer från Bruder (ingår ej)
  • Skala: 1: 16.
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell02136
EAN4001702021368
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.