Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder MAN TGA brandbil med vattentank, ljus- och ljudeffekter

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 587:-
I lager
SKU
1044
   

Detta är en riktigt tuff brandbil med stege, vattenpump, ljus- och ljudeffekter! Bruder är kända för att tillverka produkter med otroliga detaljer av hög kvalitet och denna brandbil är inget undantag. Stegen kan förlängas samt höjas och sänkas. 

Skynda dig till branden och utför spännande räddningsuppdrag med brandbilen från Bruder. Se till att den står stabilt genom att fälla ned stödbenen och fyll sedan tanken med vatten. Rulla ut slangen och fäst den på den utdragbara stegen för att nå flammorna. Pumpa med handtaget för att spruta vatten och rädda dagen. Ljus och ljud ger extra action med tuta, motorljud, sirener och blinkande ljus.

  • Batterier ingår
  • Material: ABS-plast
  • Stänger automatiskt av sig själv efter 20 sekunder
  • Storlek: 47 x 17.5 x 24.2 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell02771
EAN4001702027711
VarumärkeBruder
Ålder4-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.