Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder betongbil - 03554

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 673:-
Tillfälligt slut
SKU
234

Detta är en betongbil från Bruder av typen Scania R-Series. Lastbilen har en trumma som man kan fylla med sand, jord och vatten om man vill leka utomhus. När man sedan vevar runt trumman så kommer innehållet ut i rännan där bak på lastbilen, precis om i verkligheten. 

  • Skala: 1:16
  • Mått: 60 x 25 x 20 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell03554
EAN4001702035549
VarumärkeBruder
Ålder4, 5, 6, 7, 8

Utforska alla de spännande nyheterna!

Utforska alla de spännande nyheterna!

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.