Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder 7930 John Deere 03050

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 347:-
I lager
SKU
3183
   

Bruder John Deere 7930 är en fantastiskt fin leksakstraktor i sig själv men kan också koppla på olika redskap som tex. hövändare, ringvält och olika kärror. Dörrarna och motorhuven kan öppnas och man kan styra traktorn med en styrstång. Detta är en väldigt häftig traktor i stöttålig plast.

  • Skala 1:16. 
  • Längd: 35 cm.

Mer information
Modell03050
EAN4001702030506
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.